De voordelen2019-03-11T09:53:27+00:00

De voordelen van Acquire B.V.

Acquire B.V. is uw zakenpartner in China.

En dat heeft voordelen:

Serieuze partij – Met uw eigen ‘vestiging’, met een lokaal kantooradres, bent u een serieuze, blijvende zakenpartner in China. De Chinese leveranciers herkennen uw zicht op de markt en u kunt betere condities bedingen.

Doorlopende controle – Met plaatselijke vertegenwoordigers, in dezelfde tijdzone als uw leveranciers, heeft u grotere controle over het proces: tussentijdse controle op productie en de mogelijkheid tot eindcontrole. U houdt de logistieke organisatie en de controle daarop als het ware in eigen hand.

Kennis van taal en cultuur – De Chinese zakencultuur kent interessante eigenaardigheden en onze adviseurs zijn altijd alert op cultuurverschillen. Acquire B.V. heeft een schat aan ervaring op dit gebied. Wij staan u doorlopend bij met advies over taal en cultuur, om tot goede zaken te komen en mogelijk tijdrovende en kostbare misverstanden te vermijden.

Veelzijdige partner – Als u met Acquire B.V. de Chinese markt op stapt bent u verzekerd van een veelzijdige partner die ter plaatse uw belangen behartigt. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen in uw branche in China en mogelijke kansen en risico’s. Desgewenst begeleiden onze adviseurs u persoonlijk op uw reizen naar China.

Acquire B.V. helpt u met praktische diensten als vertalingen en communicatieadvies.